Hyr Bil Billigt

Vill man hyra bil billigt är det att rekommendera, oavsett om man väljer en lokal uthyrare eller ett internationellt hyrbilsföretag, att boka bilen så tidigt som möjligt för att få ett så lågt pris som möjligt. Helst några månader i förväg, det finns då ofta någon pågående kampanj. I samband med att man bokar en resa kan också hyrbilsföretag samarbeta med den aktuella resebyrån som kan göra det extra billigt. Kom dock ihåg att det kan vara svårt att få en bild över totalkostnaden, imed att vissa uthyrare inkluderar vissa saker i priset, medan andra gör det inte. Dvs. priset de marknadsför sig på är sällan det slutgiltiga priset.

Det är som sagt ofta billigast att hyra sin bil hos en lokal biluthyrare på den aktuella orten, men detta förutsatt att konkurrensen på orten är relativt hög (annars kan detta alternativ ibland rent av vara dyrare). Vill man hyra sin bil så billigt som möjligt av en internationell uthyrare, där man kan boka sin bil hos direkt på nätet, är ett tips är att använda sig av olika jämförelsetjänster, där man kan jämföra priser på hyrbilar mellan flera stora internationella firmor (även inte bara hyrbil, utan alltifrån billiga resor till billiga klockor online).

Rent-a-wreck är en internationell hyrbilsfirma som samarbetar med företag på orter i Sverige och utomlands, och är inriktade på att hyra ut begagnade bilar av lite lägre komfort / standard, men till ett bättre pris än hos andra. Man skall dock inte ta miste på namnet, det är alltså inte “vrak” det rör sig om, utan det är fullt funktionsdugliga bilar, och alla nödvändiga försäkringar samt service finns inkluderat som hos vilken annan större biluthyrare som helst. Vill man bara ha en hyrbil billigt så kan detta alternativ vara att föredra. Observera att “rent-a-wreck” också används som ett samlingsnamn för andra liknande lokala firmor.

Kampanjpriser runt om i världen

Hos Biluthyrningsföretaget Hyrbil24.se har man kontinuerligt olika förmånliga erbjudanden, där man på vissa platser har möjlighet att hyra bil till ett extra förmånligt pris. Bra priser vid bilhyra är ofta i Spanien, Portugal, Italien och Frankrike. I populära städer som Barcelona, Lissabon och Rom går det att hyra bil från ett så lågt pris som 170 kr per dag!

Lissabon

Passa på att upptäcka Portugal´s huvudstad Lissabon, belägen vackert vid Altantkusten, med en hyrbil. I Portguals vackra huvudstad kan du förutom att ta del av det behagliga klimatet, även bevittna alltifrån historiska byggnader till att givetvis kunna besöka mängder och åter mängder av barer och caféer.
Upptäck staden på det absolut smidigaste sättet – dvs med en hyrbil, och för ett så lågt pris som bara från 170 kr per dygn.